Μοναδικής ομορφιάς τοπίο θα κάνει τις διακοπές σας στην Εύβοια αξέχαστες!

Άγιος Νικόλαος - Ελληνικά / με θέα το νησάκι με τον Άγιο Νικόλαο εγκλωβίζει τους καλοκαιρινούς επισκέπτες..

4 χιλιόμετρα από το χωριό Ελληνικά βρίσκεται η πανέμορφη παραλία Άγιος Νικόλαος.
Αποτελεί πλέων δημοφιλή προορισμό για μπάνιο και σιγά σιγά η περιοχή εντάσσετε στις ποιο τουριστικές της Βόρειας Εύβοιας. Στον Άγιο Νικόλαο θα βρείτε καταλύματα για τις διακοπές σας και κύριος καταστήματα για φαγητό (ταβέρνες, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία).
Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες από τα γύρο χωρία κύριος λόγο της θάλασσας η οποία είναι ρηχή και πιο «φιλική» με τα μικρά παιδιά.
Πανέμορφο είναι και το νησάκι με την εκκλησία του Αϊ Νικόλα που έχει δώσει και το όνομα στην παραλία. Εμείς πάντως το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για διακοπές και θεωρούμε ότι όποιος δεν επισπεύτηκε αυτό το μέρος στο παρελθόν έχει τώρα ένα πολύ σημαντικό λόγο για μια καινούργια καλοκαιρινή απόδραση στη Βόρεια Εύβοια.
Booking.com

Κατάλογος - Ξενοδοχεία και Καταλύματα στον Άγιο Νικόλαο - Ελληνικά :

  • Almyra Studios
  • Παπαϊωάννου Αpartments
  • Valmas Studios

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Τα ενοικιαζόμενα Kouveli Rooms αποτελούν την ιδανική λύση για διακοπές στην όμορφη παραλία «Άγιος Νικόλαος» στα Ελληνικά. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα για να κάνετε ξενιστές διακοπές στην βόρεια Εύβοια.
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Παράδεισος" βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Νικολάου στα Ελληνικά. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, κλιματιστικό, αυτόνομη θέρμανση – καλοριφέρ, ζεστό νερό όλο το 24ωρο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ιδιωτικό πάρκινγκ.