Το Καστρί αποτελεί έναν ήσυχο προορισμό για καλοκαιρινές αλλά και χειμωνιάτικες διακοπές στην Εύβοια

Καστρί (4 km από το Πευκί) / κρυμμένο στην καταπράσινη Εύβοια και με πεντακάθαρες θάλασσες σας περιμένει για διακοπές..

Το Καστρί είναι ένας μικρός παραθαλάσσιος οικισμός στη Βόρεια Εύβοια.
Εκεί η φύση έχει προικίσει με περίσσια ομορφιά την περιοχή η οποία συστήνετε ανεπιφύλακτα για τους φυσιολάτρες επισκέπτες. Μακριά από τα πολλά βλέμματα σε ένα “παρθένο” τουριστικά προορισμό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους ψάχνουν ήσυχες διακοπές, καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά και ταυτόχρονα έχουν την επιθυμία να ζήσουν πιο κοντά στη φύση.
Μονοπάτια και διαδρομές θα βρείτε εύκολα για να περπατήσετε και για όσους ψαρεύουν ή κάνουν ψαροτούφεκο η περιοχή είναι ιδανική.
Σε μικρή απόσταση (μερικά χιλιόμετρα για περίπατο) θα μπορέσετε να δείτε την περιοχή Οχύρα Γουβών που κατασκευαστήκαν πριν το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο επί Μεταξά σε μια στρατηγικής σημασίας τοποθεσία στην θαλάσσια περιοχή, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου, σαν οχυρωματικές κατασκευές.. Τα οχυρά χρησιμοποιήθηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τη διάρκεια της κατοχής( 1941 – 1944 ). Σήμερα σώζονται ερείπια των οχυρών αυτών.
Booking.com

Κατάλογος - Ξενοδοχεία και Καταλύματα στο Καστρί :

  • Ηλιαχτίδα Apartments
  • Xenia Residences & Suites
  • Hotel Akrogiali

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Liana Studios βρίσκονται σε ονειρική τοποθεσία, το Καστρί Γουβών, μια από τις πιο όμορφες στην Βόρεια Εύβοια σε απόσταση 65 μέτρων από την παραλία. Ανάμεσα στην απόλυτη ισορροπία του καταπράσινου δάσους και της κρυστάλλινης αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας, γεννήθηκε το Liana Studios.
Για όσους αναζητούν διαφορετικές διακοπές κοντά στη φύση το Κastri Houses αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το Κastri Houses βρίσκεται 10 μέτρα από την παραλία. Αποτελείται από 6 αυτόνομα σπιτάκια με δυνατότητα για φιλοξενία από 4 έως 7 άτομα. Διαθέτει ισόγεια σπίτια για 4 άτομα και διώροφα για 6 ή 7 άτομα. Όλα τα σπίτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και διαθέτουν όλα τζάκι. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και η ταβέρνα ΄΄ Το Ακρογιάλι ΄΄ όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια από της ψαριές των ντόπιων σε συνδυασμό πάντα με το απαραίτητο ουζάκι ή τσιπουράκι.