Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το voriaevia.gr μέσα από τις σελίδες του προσπαθεί διαρκώς να σας μεταφέρει τις καλύτερες τιμές από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι το www.voriaevia.gr δεν είναι site online κρατήσεων όποτε δεν επιβαρύνει την τιμή του δωματίου με το ποσοστό προμήθειας που έχουν άλλα ανταγωνιστικά site με δυνατότητα κρατήσεων.

Επίσης μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή του δωματίου η οποία πολλές φορές διαμορφώνετε ανάλογα με τις ημέρες διαμονής και των αριθμό των κλινών. Μην ξεχνάτε ότι βασικό παράγοντα στη τιμή του δωματίου παίζει και η εποχή που επιθυμείτε να κάνετε διακοπές.

Άλλες συμβουλές: Ζητήστε από τα ξενοδοχεία να σας πουν κάποιες πιθανές προσφορές που μπορεί να μην πρόλαβαν να ανακοινώσουν μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Πολλές φορές μικρές αλλαγές στις ημερομηνίες αφίξεις και αναχώρησης και σε συνεννόηση πάντα με το ξενοδοχείο που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες για εσάς.

Το voriaevia.gr δίνει την δυνατότητα σε πολλά καταλύματα να ανακοινώσουν με διάφορα διακριτικά τις προσφορές τους και τις τιμές τους. Δείτε με προσοχή τα ακόλουθα διακριτικά.

 

Τι σημαίνουν τα διακριτικά ''Best Price'' , ''Best Value'' , ''Special Offer'' και ''Our Choise'' τα οποία εμφανίζονται στην πρώτη φωτογραφεία του ξενοδοχείου.

 

Βest Price: Τα ξενοδοχεία που φέρουν το διακριτικό ''Βest Price'' έχουν δεσμευτεί απέναντι στην ιστοσελίδα μας και έχουν εγγυηθεί ότι η τιμή του/των δωματίου/δωματίων που θα διαθέσουν στους επισκέπτες του www.voriaevia.gr είναι η καλύτερη τιμή που έχει δώσει το ξενοδοχείο σε σχέση πάντα με ανταγωνιστικές ιστοσελίδες. Δεσμεύετε μάλιστα ότι σε περίπτωση που αποδεχτεί το αντίθετο το ξενοδοχείο αφαιρει την διαφορά του δωματίου από την είδη χαμηλή τιμή που μπορεί να έχει ανακοινώσει σε άλλη ιστοσελίδα.

Παράδειγμα: Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο www.voriaevia.gr με τιμή 35€/ημέρα για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αν το βρείτε σε άλλο site me 32€/ημέρα τότε ο ξενοδόχος δεσμεύεται να σας το παρέχει με τιμή -3€ από την χαμηλότερη. Δηλαδή 32€-3€=29€/ημέρα. 

Προσοχή: Η σύγκριση των τιμών πρέπει να γίνετε για ίδιο τύπου δωματίου, με ίδιες παροχές, ίδιες ημέρες διαμονής και φυσικά ίδιο αριθμό κλινών.

 

Best Value: Tα ξενοδοχεία που φέρουν το διακριτικό ''Best Value'' θεωρούμε πάντα σε σχέση με το τρέχων ανταγωνισμό ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε υπηρεσίες και παροχές σε μια πραγματικά καλύτερη τιμή. Σας επισημαίνουμε ότι αυτό γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος του καταλύματος προς την ιστοσελίδα μας και με την υποχρέωση ο ξενοδόχος να μας αποδείξει ότι προσφέρει ισάξιες ή καλύτερες υπηρεσίες από τον τρέχων ανταγωνισμό.

 

Special Offer: Τα ξενοδοχεία που φέρουν το διακριτικό ''Special Offer'' είναι τα ξενοδοχεία τα οποία στην καρτέλα ‘’ Προσφορές’’ εμφανίζουν συγκριμένες προσφορές. Στις προσφορές αυτές θα πρέπει να διευκρινίζουν τύπο δωματίου, ημερομηνίες έναρξης και λήξης προσφοράς, και τιμή.

 

Our Choice: Τα ξενοδοχεία με το διακριτικό ''Our Choice'' είναι ξενοδοχεία τα οποία τηρούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα πρωτίνει το www.voriaevia.gr . Προσωρινά η ετικέτα αυτή δεν θα χρησιμοποιηθεί σε κανένα ξενοδοχείο μέχρι να οριστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί το ξενοδοχείο ή κατάλυμα που θα φέρει αυτή την επισήμανση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: