Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, στην παραλία στο Πευκί θα συναντήσετε το ψητοπωλείο "Στου Κυριάκου". Αποτελεί πλέον το στέκι για την νεολαία και όχι μόνο μιας και διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας ντόπια κρέατα σε πολύ καλές τιμές. Στο ψητοπωλείο αξίζει να δοκιμάσετε το εξαιρετικό κοκορέτσι και κοντοσούβλι.

Η θέα της θάλασσας στα τραπέζια που βρίσκονται κάτω από το παραλιακό δρόμο θα σας μαγέψει και θα αφήσει μια ξεχωριστή βραδιά στις αναμνήσεις σας από το Πευκί. Μεγάλη προτίμηση φαίνετε να έχει το παραδοσιακό "σουβλάκι με πίτα" ή "γύρος με πίτα". Ότι και να προτιμήσετε η ποιότητα , η γεύσεις και η εξυπηρέτηση θα σας εντυπωσιάσουν.

"Στου Κυριάκου" όμως δεν θα βρείτε μόνο αυτά. Στο menu περιλαμβάνονται όλα τα ψητά "της ώρας" και φυσικά σαλάτες από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής καθώς και οι απαραίτητες παγωμένες μπίρες για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

Το κατάστημα μάλιστα λειτουργεί όλο το χρόνο!

Αποστολή email
4 + 6 =

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: