Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Το “Pefki Travel” είναι ένα τουριστικό γραφείο που λειτουργεί πολλά χρόνια στην Εύβοια, έχοντας έδρα το παραθαλάσσιο χωριό Πευκί στη Βόρεια Εύβοια, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αιδηψό, ένα από τα πιο γνωστά ιαματικά θέρετρα της Ελλάδας. Προσφέρει πολλές υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού και ταξιδίων, που θα κάνουν τις διακοπές σας στην Εύβοια ξένοιαστες και τέλεια οργανωμένες.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο “Pefki Travel”. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό και έμπειρο προσωπικό του γραφείου, είναι στη διάθεση σας να καλύψει οποιαδήποτε απορία σας.

  • Πλοία και κρουαζιέρες
  • Ξενοδοχεία και διαμονή
  • Θρησκευτικός τουρισμός και εκδρομές
  • SPA Θεραπείες και περιποιήσεις
  • Καταδυτικές εκδρομές
  • Σχολικές εκδρομές
  • Αθλητικός τουρισμός
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  • Ναυλώσεις Λεωφορείων

Η προσφορά του μήνα!!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σούρα Έφη
Τηλ:(+30)2226040007
Web Site: www.pefkitravel.gr


Αποστολή email
0 + 1 =

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: