Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!



Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων






Η συνολική διαδρομή της πρώτης πρότασης είναι περίπου 115 χλμ ενώ της δεύτερης κάτι περισσότερο από 140.
Οι δρόμοι είναι πολύ καλοί και χωρίς προβλήματα, ενώ οι πινακίδες που καθοδηγούν τους εποχούμενους, θα λέγαμε πως επιτελούν μάλλον το σκοπό τους σύμφωνα πάντα με τα ελληνικά δεδομένα.

Οι περιοχές και τα χωριά που ο εκδρομέας καλείται να επισκεφθεί είναι τόσο όμορφα και ενδιαφέροντα ώστε σίγουρα η ημερήσια εκδρομή δεν θα μπορέσει να προσφέρει κάτι περισσότερο από μια φευγαλέα γεύση της Ευβοϊκής ομορφιάς. Οι διασταυρώσεις είναι από μόνες τους μια πρόκληση για τον εκδρομέα να επισκεφθεί και τα χωριά εκείνα, που βρίσκονται έξω από την προκαθορισμένη πορεία του.
Η εκπληκτική Ευβοϊκή φύση με τις ανυπέρβλητες ποικιλίες της σε βουνό και θάλασσα θα κάνει αυτόν το γύρο αξέχαστο για τον επισκέπτη της Αιδηψού και της Εύβοιας.
Τα γραφικά Ήλια, οι προκλητικές αμμουδιές των Ροβιών, το διαμάντι του Ευβοϊκού που λέγεται Λίμνη,η Αγιάννα της παράδοσης με την υπέροχη παραλία της, οι πευκόφυτες ακτές των Βασιλικών
και των Ελληνικών, το απολιθωμένο δάσος της Κερασιάς, οι Γούβες με τον Πύργο του Δροσίνη, το ιστορικό Αρτεμίσιο με τις ομορφιές του, είναι μερικά μόνο από αυτά που αξίζει να δούμε και να απολαύσουμε.
Οι επιλογές για τον χρόνο διάρκειας αυτής της εκδρομής ανήκουν στον επισκέπτη. Είναι βέβαιο όμως ότι θα δυσκολευτεί πολύ σ΄αυτό του το έργο.

Αιδηψός - Ήλια - Ροβιές - Λίμνη - Στροφυλιά - Αγ. Άννα - Κερασιά (απολιθομένο δάσος) - Κοκκινομηλιά- Βουτάς - Ιστιαία - Αιδηψός

ή

Αγ. Άννα - Παπάδες - Βασιλικά - Ελληνικά - Αγριοβότανο - Γούβες - Αρτεμίσιο -Πευκί- Ασμήνιο - Σινασός - Ιστιαία - Αιδηψός

 

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από λήψεις πριν τις 03/08/2021.
Εμείς αρνούμαστε να ανανεώσουμε το υλικό και περιμένουμε ο τόπος μας να ξαναγίνει πράσινος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ομάδα διαχείρισης του Voria Evia.

Χαρακτηριστικά & πληροφορίες για την διαδρομή

Χάρτης Διαδρομής...

Πληροφορίες & Προτάσεις: Διαδρομή Μεγάλος Γύρος

  • Αφετηρία: Αιδηψός.
  • Δείτε το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Λίμνης.
  • Επισκεφτείτε το Μουσείου Απολιθωμένων Θηλαστικών Κερασιάς.
  • Δείτε το Απολιθωμένο Δάσος Κερασιάς
  • Κάντε μια στάση για καφέδακι στα παραδοσιακά καφενεία στο χωριό Παππάδες.
  • Στάση για καφέ και μπάνιο μπορείτε να κάνετε στο Ψαροπούλι.
  • Μην ξεχάσετε να κάνετε μια στάση στον Άγιο Νικόλαο στα Ελληνικά για μπάνιο και φαγητό, η θέα θα σας ανταμείψει.
  • Δείτε τον Πύργο του Δροσίνη στις Γούβες.
  • Αν ήδη σας βρήκε το απόγευμα ένα καφεδάκι στο Πευκί στη παραλία μάλλων θα σας χαλαρώσει.
  • Τερματισμός: Επιστροφή στην Αιδηψό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:



Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση