Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Είναι μια εκδρομή κατάλληλη για όλων των ειδών τα αυτοκίνητα, χωρίς δυσκολίες, που επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σε όλες της τις φάσεις. Για να δώσουμε τη συνοπτική περιγραφή της διαδρομής θα πάρουμε (χωρίς απαραίτητα να το προτείνουμε) σαν ορμητήριο την πόλη της Αιδηψού. Είναι ευνόητο πως ο εκδρομέας μπορεί να επιλέξει για το σκοπό αυτό οποιαδήποτε άλλη πόλη της Β. Εύβοιας που υπάρχει μέσα στο προκαθορισμένο δρομολόγιο, αρκεί φυσικά αυτή να έχει την ανάλογη τουριστική υποδομή.

Η πορεία μας λοιπόν είναι:
Αιδηψός - Ήλια – Αγιαννάκος – Δαμιά – Καλαμούδι - Μονή Οσίου Δαυίδ – Δρυμώνα – Καταρράκτες
- Διασταύρωση Κοκκινομηλιάς - Βουτάς - Ιστιαία - Ωρεοί - Ν. Πύργος - Άγιος - Αιδηψός.
Επέκταση της εκδρομής: Κοκκινομηλιά - Κρυονερίτης - Μηλιές - Μονοκαρυά – Ιστιαία.
Παραλλαγή: Παράκαμψη της Μονής και των καταρρακτών. Κατευθείαν από Ήλια σε Βουτά.

Η συνολική διαδρομή είναι μεταξύ 65 και 85 χιλιομέτρων ανάλογα με τις παραλλαγές. Καλό είναι η εκδρομή αυτή να πραγματοποιηθεί κάποια ηλιόλουστη μέρα προκειμένου ο επισκέπτης ναθαυμάσει αυτό το τμήμα του Ευβοϊκού ορεινού τοπίου σε όλη του την μεγαλοπρέπεια. Όλη η διαδρομή γίνεται μέσω ασφαλτοστρωμένων δρόμων. Πρέπει να επιστήσουμε όμως την προσοχή των οδηγών μετά από έντονες βροχοπτώσεις, γιατί σε κάποια σημεία και κυρίως λίγο πριν από τον Βουτα, γίνονται κατολισθήσεις χωμάτων που μερικές φορές (πολύ σπάνια βέβαια) κλείνουν τον δρόμο.
Σ΄αυτή την περίπτωση η παραλλαγή της διαδρομής μέσω Κρυονερίτη καθίσταται αναγκαία. Η διαδρομή έχει τρεις φάσεις. Την ορεινή (Διασταύρωση Οσίου Δαυίδ – Δρυνώνα – Καταρράκτες μέχρι Βουτά ή Μονοκαρυά, ανάλογα με τις επιλογές) την πεδινή (Μονοκαρυά ή Βουτάς μέχρι την περιοχή Ιστιαίας) και την παραλιακή (από Αιδηψό μέχρι διασταύρωση Οσίου Δαυίδ και από Ωρεούς μέχρι Ν.Πύργο).

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από λήψεις πριν τις 03/08/2021.
Εμείς αρνούμαστε να ανανεώσουμε το υλικό και περιμένουμε ο τόπος μας να ξαναγίνει πράσινος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ομάδα διαχείρισης του Voria Evia.

Χαρακτηριστικά & πληροφορίες για την διαδρομή

Χάρτης Διαδρομής...

Πληροφορίες & Προτάσεις: Διαδρομή Μικρός Γύρος

  • Αφετηρία: Αιδηψός.
  • Επισκεφτείτε τη Μονή Οσίου Δαυίδ.
  • Για φαγητό θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες στο χωριό Δρυμώνα
  • Επισκεφτείτε το καταρράκτη του Δρυμώνα .
  • Κάντε μια στάση για καφέδακι στα παραδοσιακά καφενεία στις Μηλιές.
  • Απολαύστε την διαδρομή μέσα στην καταπράσινη Βόρεια Εύβοια.
  • Σε πολλά σημεία της διαδρομής (μετά την Κοκκινομηλιά) η θέα προς τη θάλασσα είναι μοναδική.
  • Τερματισμός: Επιστροφή στην Αιδηψό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση