Ένας προορισμός γεμάτος ιστορία αλλά και πεντακάθαρες ακρογιαλιές!

Ωρεοί / προσελκύει χιλιάδες τουρίστες για διακοπές, φημίζεται για τα ουζερί με εκλεκτούς μεζέδες από θαλασσινά!..

Οι Ωρεοί αποτελούν έναν σημαντικό προορισμό για την Βόρεια Εύβοια.
Διαθέτει μικρές τουριστικές μονάδες με ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios και ξενοδοχεία. Στην παραλία του χωριού θα συναντήσετε τα παραδοσιακά ουζερί οπού μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτούς μεζέδες θαλασσινών.
Στους Ωρεούς υπάρχουν σημαντικά αξιοθέατα ενώ στο κέντρο του χωριού φιλοξενείται ένα μοναδικό αρχαιολογικό εύρημα ‘Ο Ταύρος των Ωρεών’.
Όμορφες παραλίες πλαισιώνουν τους Ωρεούς σε κοντινή απόσταση περιμένοντας να τις ανακαλύψετε. Ξεκινήστε τις διακοπές σας στους Ωρεούς και κάντε το γύρο της Βόρεια Εύβοιας.
Θα σας συναρπάσει!
Booking.com

Κατάλογος - Ξενοδοχεία και Καταλύματα στους Ωρεούς :

  • Ηλιαχτίδα Apartments
  • Xenia Residences & Suites
  • Hotel Akrogiali

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Ανάμεσα σε δυο σημαντικούς προορισμούς, ανάμεσα στο Νέο Πύργο και τους Ωρεούς βρίσκεται το ξενοδοχείο Porto Cairis. Διαθέτει 20 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Εύβοια μιας και για κάνετε το μπάνιο σας δεν θα χρειαστείτε να μετακινηθείτε περισσότερο από 10 μέτρα.
Στο χωριό Ωρεοί,σε ένα μαγευτικό κήπο 4 στρεμμάτων στο Elia Apartments σας παρέχουμε 6 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις . Η κάθε μεζονέτα φιλοξενεί από 2 έως 4 άτομα και διαθέτει κουζίνα με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.